AMPOSTA

El PSC demana que es garanteixi el subministrament d’aigua potable al Poble Nou


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

21/11/2017

El PSC d’Amposta presentarà una moció al ple de l’Ajuntament perquè es garanteixi el subministrament d’aigua potable al Poble Nou del Delta. El portaveu del PSC, Francesc Miró, ha explicat que la canonada de distribució d’aigua potable en alta al Poble Nou està en molt mal estat, fet que provoca que en moltes ocasions es produeixin talls. Miró també ha explicat que actualment existeix un dipòsit regulador d’aigua insuficient a les necessitats actuals del consum més tenint en compte que en els darrers anys la demanda d’aigua ha augmentat de manera notable per la implantació de nous establiments dedicats al turisme.

Els socialistes demanen al consistori que s’aculli a la línia de subvencions de l’Agència Catalana de l’Aigua per arranjar les canonades de distribució i disposar d’un dipòsit amb major capacitat d’aigua potable.

D’altra banda el grup socialista presentarà també una moció que demana fer un arranjament integral a la plaça Lluís Companys.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>