PINELL DE BRAI

El Pinell activa dos nous serveis municipals: borsa d’habitatge i punt de lectura


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | PINELL DE BRAI

15/03/2018

El Pinell de Brai acaba de posar en funcionament una borsa local d’habitatge. Així ho ha explicat aquest dijous la nova alcaldessa de la població. Eva Amposta ha assenyalat que havien detectat que hi ha molta gent que busca casa al Pinell, bé perquè volen tornar al poble o perquè s’hi volen instal·lar per primera vegada. Segons l’alcaldessa, fa només dos dies que han iniciat aquest servei, que ara donaran a conèixer als veïns.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, també ha repassat altres qüestions d’actualitat en aqueta població de la Terra Alta, com ara la recent legalització de l’àrea d’acampada o la creació d’un Punt de Lectura. En aquest sentit, es tracta d’una iniciativa d’un grup de voluntaris que han volgut implicar-se en aquest projecte.

D’altra banda, l’alcaldessa del Pinell ha explicat que l’Ajuntament ja ha adjudicat les obres de millora del carrer Tortosa. A més, durant el que queda del mandat es renovaran els serveis d’altres carrers, així com la xarxa de camins rurals.

Finalment, Amposta ha reiterat l’oposició del consistori del Pinell de Brai al projecte del macroabocador que fa anys que promouen un grup d’empreses. L’alcaldessa ha advertit que el tema no està tancat del tot, i que ara les empreses tenen la disputa amb la Generalitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>