L'AMPOLLA

El VII Torneig Jordi Pitarque serà els dies 2 i 9 de setembre a l’Ampolla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'AMPOLLA

05/08/2017

La setena edició del Torneig Jordi Pitarque tindrà lloc els dies 2 i 9 de setembre a l’Estadi Municipal de l’Ampolla. El dissabte dia 2 es disputarà la fase prèvia amb els equips de les Terres de l’Ebre i el dissabte 9 de setembre la fase final que enfrontarà els equips ebrencs amb els caps de sèrie del torneig. El president de l’Associació Esportiva Jordi Pitarque, Dani Pitarque, ha destacat la feina ben feta que hi ha al darrere d’un torneig ja consolidat.

La representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha remarcat la gran participació i l’aportació del Torneig Jordi Pitarque a l'esport i a la societat.

Durant la presentació del torneig també ha tingut lloc la signatura d’un conveni amb la Fundació Doctor Ferran amb l’objectiu d’elaborar unes recomanacions per a la instal·lació de desfibril·ladors, el seu manteniment i la formació de personal.

Per la seva banda, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, ha destacat la importància de tenir els desfibril·ladors a peu de carrer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>