TORTOSA

El fred no impedeix l'èxit del III Cros ATE Ciutat de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

04/12/2017

Tot i l'intens fred, uns 400 corredors van prendre part al III Cros ATE-Ciutat de Tortosa Gran Premi Eduardo Fornós, una prova que en poc temps ha pogut consolidar-se en el calendari atlètic català el primer diumenge del mes de desembre.

El circuit de gespa del Parc de Remolins fou l'escenari perfecte per a unes curses que van desenvolupar-se durant tot el matí amb unes distàncies fixades en funció de les edats dels participants, a partir dels 8 anys.

L'elevada participació en totes les categories  i els bons registres de les curses del Campionat de Catalunya Universitari posen de manifest la bona acceptació del Cros. Roger Sans de la Universitat Rovira Virgili va guanyar la cursa de 8.000 metres amb un temps de 24'42'', mentre que en fèmines el primer lloc fou per a Jone Zabaleta de la Universitat de Lleida que va fer un temps de 17'18'' per recórrer una distància de 5.000 metres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>