AMPOSTA

El moviment “AP-7 Gratuïta” insta els partits a explicar el model mobilitat per a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

13/12/2017

El moviment per una AP-7 Gratuïta ha presentat una bateria de preguntes, que inclouen propostes de millora de la mobilitat i la seguretat a l'N-340 i l'AP-7, que voldrien que tots els partits polítics responguessin en aquesta campanya electoral. Els veïns de la 340 volen saber si es dona suport a les mesures aplicades de la nacional, si s'aposta per la gratuïtat de l'AP-7 des de l'Hospitalet de l'Infant fins a Alacant, per la construcció d'un tercer carril, o per la creació de la vinyeta.

El moviment social alerta que la bonificació per desviar obligatòriament els camions de la nacional a l'autopista és només l'avantsala de la vinyeta que es vol imposar a tots els ciutadans que l'ús de les vies ràpides, un cop acabi la concessió de l'AP-7, el 2019. Els veïns rebutgen aquest model de “privatització de la via pública”.

Segons el també portaveu Àngel Porres, la vinyeta amaga “una trampa”: es canviaran els peatges per adjudicacions del manteniment de les carreteres, un “negoci” que encara aportarà "més beneficis" a les concessionàries.

Els veïns tenen sospites a partir del 2 de gener es començarà a obligar el transport pesat a circular per l’AP-7 amb una bonificació del 50%. Insisteixen que, també aquí, només la concessionària de l'autòpsia en sortirà beneficada.

El moviment veïnal per a una AP-7 gratuïta ha fet 177 talls a l’N-340 en els darrers dos anys. El darrer d'aquest 2017 el faran el proper dimarts, dia 19 de desembre, a Amposta. Els talls s'aturaran fins al gener i durant les primeres setmanes de l'any es traslladaran al dissabte, enlloc dels dijous com és habitual.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>