TORTOSA

El ple de Tortosa aprova estudiar la reducció de la zona blava


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/07/2019

Ple curt i de consens. Així va ser el primer ple ordinari del mandat que es va celebrar aquest dilluns a la tarda a l’Ajuntament de Tortosa. La sessió només va durar una hora i es van aprovar per un ampli consens les tres mocions presentades per dos dels grups a l’oposició: Movem Tortosa i el PSC. La moció de Movem Tortosa, que finalment va incorporar esmenes d’ERC i el PSC, proposava estudiar una reducció de la zona blava i noves àrees verdes. La moció va ser aprovada amb l’única abstenció de Ciutadans.

Des de la CUP, Xavier Rodríguez, va defensar que la ciutat necessita un nou pla de mobilitat.

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, va remarcar que el debat és què es fa amb l’ampliació de la zona blava al barri del Temple que va realitzar l’anterior govern de Ferran Bel i va celebrar que el govern de Junts per Tortosa accepti estudiar-ne la reducció.

Les dues propostes del PSC per a la constitució del Consell de Ciutat i la millora del polígon Baix Ebre es van aprovar per unanimitat. Pel que fa al manteniment del polígon, el portaveu d’ERC- Tortosa Sí va afirmar que l’actuació no és tant necessària per a atreure empreses sinó per donar un correcte servei a les ja existents.

El tinent d’alcalde de Serveis i Logística, Domingo Tomàs, va explicar que s’impulsarà un pla de xoc per al correcte manteniment del polígon.

El portaveu del PSC, Enric Roig, ha demanar a Tomàs que el pla de xoc tingui continuïtat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>