TORTOSA

El ple de Tortosa rebutja la gratuïtat immediata del pàrquing del Bimil·lenari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

06/02/2018

El ple de Tortosa va rebutjar la moció de Movem Tortosa pel canvi de gestió immediat de l’aparcament en superfície de la plaça del Bimil·lenari vinculat al bus llançadora fins a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. El portaveu de Movem, Jordi Jordan, va insistir que l’aparcament no funciona mentre que l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va dir que és massa aviat per prendre una decisió.

Tampoc va prosperar la moció de la CUP perquè l’aparcament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta sigui de places públiques i gratuïtes.

També es va aprovar la moció de la CUP per instar la Generalitat a fer front a la situació d’emergència social. Ara bé, el seu debat va generar els moments més tensos del ple. Va ser entre el regidor del PSC, Manel de la Vega, l’alcalde de Tortosa i el portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez.

La moció del PP referent a la neteja de propaganda electoral o política també va prosperar. El portaveu, Xavier Dalmau, va detallar-ne el contingut.

La proposta de Movem Tortosa que insta el govern de l’Estat a la revalorització de les pensions per a l’any 2018, i les mocions del PSC per exigir a la Generalitat l’abonament del deute pendent de les escoles bressol i perquè Tortosa commemori anualment el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust també van tirar endavant. En canvi va ser rebutjada la moció del PP referent a la millora del camí del Mig.

El ple va començar amb un record a l’exregidor del PSC, Antoni Sabaté, mort el passat diumenge als 63 anys víctima d’un càncer.

El ple es va interrompre durant 15 minuts perquè aquells regidors que vulguessin puguessin participar en la concentració convocada per ANC i Òmnium Cultural per exigir, per 16à setmana seguida, la llibertat dels “presos polítics”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>