TORTOSA

El primer Esclat de Tortosa crea 58 llocs de treball


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

30/11/2017

Bon Preu ha obert aquest dijous el primer Esclat a Tortosa. El nou hipermercat compta amb una sala de vendes de més de 2000 metres quadrats i un aparcament soterrat amb 127 places. Bon Preu ha fet una inversió de 7’6 milions d’euros en la construcció de l’hipermercat i amb l’obertura s’han creat 58 llocs de treball. Dimecres a la tarda es va realitzar la inauguració. El responsable de Relacions Externes de Bon Preu, Josep Castany, va explicar que amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència a les Terres de l’Ebre.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del president del Grup Bon Preu, Joan Font, qui va destacar que a l’Esclat els clients hi trobaran una botiga competitiva en quant a preu, amb producte fresc i de proximitat que dóna resposta a les necessitats dels consumidors.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va celebrar l’agilitat de l’empresa per implantar-se a la ciutat. Bel també va destacar que l’hipermercat Esclat complementa l’oferta comercial de Tortosa.

L’Esclat de Tortosa ofereix fins a 15.000 referències diferents i posa a disposició dels consumidors una targeta client amb grans avantatges. El seu horari d’obertura serà de 9 a 21 hores de dilluns a dissabte.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>