HORTA DE SANT JOAN

El tram Horta-Bot del Rally RACC Costa Daurada estrena recorregut


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | HORTA DE SANT JOAN

20/06/2019

El Rally RACC Catalunya-Costa Daurada ja té data. Serà del 24 al 27 d'octubre quan es donarà el tret de sortida a la seva 55a edició, la 15a que es fa a les Terres de l'Ebre i a les comarques del Camp de Tarragona. El Rally RACC Costa Daurada compta amb la particularitat de ser l'únic ral·li que es manté mixt en tot el calendari, amb una primera etapa sobre terra i dues més d'asfalt. Seran tres dies de cursa on es disputaran 17 trams cronometrats i un total de 325 quilòmetres. El certamen s'iniciarà a la localitat de Salou i tindrà com a seu durant les tres jornades el parc temàtic Port Aventura.

La principal novetat d'enguany és la modificació del seu tram Horta-Bot. Tindrà un nou punt d’inici i incorpora quilòmetres de l’anterior tram Peselles. Per altra banda, Salou conserva un tram urbà i el darrer dia de competició comptarà amb una combinació de dos trams cronometrats, per aportar dificultat i novetat en aquest dia definitiu.

En el calendari del Campionat Mundial de Ral·lis el RallyRACC és la 13a i penúltima prova de l'any. La carrera serà decisiva en la lluita pel títol, ja que després només quedarà una prova per concloure el Mundial, el Rally d'Austràlia. Després de l'última prova del calendari, l'actual líder del campionat del món és Ott Tänak de Toyota seguit de Sébastian Ogier de Citroën.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>