BENIFALLET

El turisme a Benifallet incrementa un 47 per cent en tres anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | BENIFALLET

13/02/2018

El turisme a Benifallet s'ha incrementat un 47% en tres anys. Destaquen especialment les més de 33.000 visites que han rebut al llarg dels 2017 les Coves Meravelles i el Llagut Benifallet. Unes xifres molt elevades que l'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, ha valorat molt positivament. Pedret considera que l'aposta decidida que ha fet l'Ajuntament per difondre els seus atractius turístics ha estat clau.

Les Coves Meravelles han tornat a obrir portes aquest passat gener després d'un mes en què han estat tancades per afavorir la salut de les formacions i ara es poden visitar tots els caps de setmana, ponts i festiu fins la Setmana Santa, quan ja obriran tots els dies fins al 4 de novembre. Precisament aquest proper mes de març es preveu iniciar els actes de commemoració del 50è aniversari de les Coves Meravelles.

També per Setmana Santa tornarà a navegar el Llagut Benifallet, ara fora del riu per tasques de manteniment. Pel que fa al perfil de turista que arriba al poble, Pedret ha explicat que majoritàriament són visitants de les Terres de l'Ebre, Catalunya o la resta de l'Estat espanyol, tot i que també hi arriba algun francès.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>