El vent castiga a l'Ascó

Albert Pascual | ASCÓ

27/11/2017

Figueres 3 - 0 Ascó

Segona derrota de l'Ascó aquest mes de novembre on la tramuntana va ser la protagonista a Figueres, i va dificultar el bon joc sobre el terreny de joc.

L'Ascó es presentava a la terra de la ceba amb importants canvis a l'onze inicial, destacant el debut a la porteria d'Eudald, i la primera titularitat de Jani, provinent del juvenil.

El Figueres va sortir amb ganes durant els primers minuts amb nombroses ocasions i quatre córners favorables a l'equip local en només sis minuts. L'Ascó, ben compactat, atura els intents de perill figuerencs en una primera part complicada per al conjunt riberenc amb el vent en contra.

Quan es pensava que s'aniria al descans en empat a zero, una pilota de córner sacada per Gil Muntades se'n va directament al fons de la porteria.

A la segona part, amb vent favorable a l'Ascó, els de Castillejo esperaven arribar amb claredat a l'àrea local. Castillejo va donar entrada a Hèctor Garcia i Bertomeu, en substitució de Roger i Jani per veure si s'aconseguia empatar. Amb el marcador favorable després de setmanes sense guanyar a casa, el Figueres no va deixar passar l'oportunitat i Molist al 81 feia el segon quedant-se sol davant Eudald.

El gerro d'aigua freda definitiu vindria al 87 quan Ferron marcava el 3-0 definitiu,

Dur castic per a l'Ascó que pot acontentar-se en mantenir la segona posició, ja que l'Hospitalet també va perdre. El pròxim partit serà dissabte contra el Santboià, equip que empatava a zero aquest cap de setmana contra el líder, l'Espanyol B.