TORTOSA

El viatge a Menorca passa factura al Cantaires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

10/10/2017

Menorca 80 - 64 Cantaires

El Club Bàsquet Cantaires volava a Menorca on s'enfrontava a un històric de la categoria, amb jugadors de classe i molta experiència.

Després de la important victòria a Mataró, el Cantaires va afluixar la marxa i es va veure superat per l'equip local, que buscava la seua primera victòria de la temporada.

La falta de concentració i intensitat dels homes de Claudio Prieto va ser fonamental per a la derrota

Una resistència inexistent vestida de relaxació en la defensa els va passar factura, portant-los cap a un atac sense ordre i amb poca paciència. Tot això va evitar poder jugar al màxim durant els quatre quarts.

Un joc escàs que va repercutir en percentatges pobres en tirs de camp, solament del 34%. A més, en rebots totals, l'equip menorquí estaria més sòlid.

Joel Kindred amb 21 punts, McDonell amb 15 i Riverol amb 11 van ser els màxims anotadors d'un Cantaires que va acabar perdent per un clar 80-64.

Aquest mal resultat haurà de servir per a preparar molt bé el primer partit a Ferreries contra el líder, el Sant Adrià, i oferir a l'afició local l'espectacle que es va viure a Mataró.

Cantaires Femení

Primer partit de la temporada a casa del sènior femení contra el Cambrils amb un resultat de 41 a 61. Les Tortosines no van poder mostrar el seu millor joc, l’agressivitat del Cambrils i el seu major encert sota la cistella va fer la resta. Cal destacar l’arbitratge del partit de gran peculiaritat i poca qualitat que no va ajudar en absolut a la fluïdesa del joc de les tortosines Queden dos setmanes abans del següent encontre contra el Morell per poder treballar i esmenar el errors identificats, i aconseguir poc a poc el joc que desitja l’equip.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>