L'AMETLLA DE MAR

Els Agents Rurals identifiquen la responsable d’una vintena de petits incendis a l'Ametlla de Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | L'AMETLLA DE MAR

05/09/2017

El cos d’Agents Rurals ha denunciat com a investigada a l’autora d’un episodi d’una vintena de petits incendis a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) després de sorprendre-la, el passat dijous, provocant un altre foc arran d’un operatiu especial de vigilància que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local d’aquest municipi. La denunciada és una veïna de l’Ametlla de Mar de 50 anys. El primer incendi es va produir el passat mes de febrer i, en veure que en tenien lloc d’altres a la mateixa zona i amb les mateixes característiques, els Agents Rurals van posar en marxa aquest operatiu de vigilància. La dona denunciada feia servir un encenedor per cremar herbes i matolls quan sortia a passejar el seu gos. Es calcula que la investigada és la responsable de com a mínim 20 petits incendis. El fet que els incendis es produïssin en una zona molt transitada i a prop d’infraestructures viàries ha facilitat que aquests incendis fossin de petita dimensió. El més gran va cremar 300 metres quadrats.

Tot i això, es tracta d’un delicte d’incendi intencionat amb risc per a les persones, perquè els incendis van tenir lloc a prop de cases habitades, segons recorden els Agents Rurals. Les diligències s’han lliurat al jutjat número 4 de Tortosa, que ja tenia obertes unes diligències prèvies.

Durant aquesta campanya d’estiu, el cos d’Agents Rurals ha participat en la identificació de dues persones més, relacionades amb els focs a Navarcles i la Torre de Claramunt.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>