ALCANAR

Els Mossos vinculen l'atemptat terrorista a Barcelona amb l'explosió de la casa d'Alcanar Platja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / ACN | ALCANAR

17/08/2017

Els Mossos d'Esquadra han vinculat l'atemptat terrorista a les Rambles de Barcelona amb l'explosió d'aquest dimecres a la nit a una casa a Alcanar Platja. Així ho va explicar aquest dijous al vespre el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero. De fet, una de les detencions que de moment ha fet la policia catalana relacionades amb els atemptats és la persona ferida que es trobava ingressada a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Segons ha explicat Trapero, no havien trobat a la casa cap indici que pogués fer pensar en terrorisme. Però a la furgoneta amb què es va perpetrar l’atac de Barcelona es va trobar documentació d’aquesta persona que havia resultat ferida greu a l’explosió d’Alcanar. Trapero va dir que no se l'havia detingut abans perquè ha estat després de l'atac a les Rambles que han tingut "altres elements" que l'haurien relacionat amb els fets.

L'explosió de la nit a Alcanar va esfondrar completament una casa on s'hi acumulaven una vintena de bombones de butà. Com a conseqüència de l'explosió, hi va morir una persona i una altra va quedar ferida greu. Aquest dijous a la tarda, gairebé al mateix temps que es produïa l’atropellament de Barcelona, va haver-hi una segona explosió que ha ferit greument una persona i vuit més van patir ferides lleus. L'explosió hauria tingut lloc a causa d'una retroexcavadora que treballava retirant runa, per una acumulació de gasos. El ferit greu és un agent dels Mossos que va patir un fort cop a pit. Els lleus són cinc agents dels Mossos, dos Bombers i el conductor de la retroexcavadora.

El major dels Mossos també va afegir-hi que no podia determinar si l'explosió a Alcanar hauria pogut precipitar l'atemptat a Barcelona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>