LA SÉNIA

Els alumnes de cicles poden anar a Alcanar, Ulldecona i la Sénia amb bus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | LA SÉNIA

12/09/2017

Des del passat 31 de juliol les rutes de transport públic regular entre els municipis d’Alcanar, Ulldecona i la Sénia compta amb quatre freqüències més. Aquesta és una demanda històrica que pretén facilitar la mobilitat entre les tres poblacions així com la connectivitat amb d’altres rutes del Montsià en general, amb una incidència especial en l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris d’aquests municipis. De fet, els representants municipals han explicat que era una necessitat que havien manifestat en reiterades ocasions des dels tres instituts. Així mateix, i durant l’estiu, la ruta acabarà a Alcanar-Plajta enlloc d’Alcanar per afavorir el turisme.

El president del Consell Comarcal del Montsià, Francesc Miró, ha destacat la millora que suposa en la mobilitat interna de la comarca.

L’acord per a la implantació d’aquests nous serveis s’ha gestat després d’un any de negociació. La Generalitat hi destinarà 125.000 euros anuals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>