TORTOSA

Els clubs de rem de Tortosa i Amposta acaben en tercera i quarta posició al Campionat de Catalunya

Albert Pascual | TORTOSA

15/06/2016

El passat cap de setmana va tenir lloc a Banyoles el Campionat de Catalunya 2016 amb la participació de més de 500 remers de tot el Principat i també del sud de França. El Club Natació Banyoles es va proclamar Campió de Catalunya seguit de Reial Club Nàutic de Tarragona.

Pel que fa a la representació ebrenca, el Club de Rem Tortosa va acabar en tercera posició en la competició per equips aconseguint un total de 27 medalles que es van repartir en dotze medalles d'or, onze de plata i quatre bronzes. La participació del Club Nàutic Amposta també va ser molt bona acabant en quarta posició amb un total de 31 medalles, cinc d'or, nou de plata i disset de bronze.

La pròxima cita serà el Campionat d'Espanya en categories juvenil, sots-23, sènior i veterà que tornarà a celebrar-se al llac de Banyoles els dies 24, 25 i 26 de juny.