TORTOSA

Els mossos fan un cordó policial davant l’Escola d’Art de Tortosa per evitar votacions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

01/10/2017

Els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu policial per evitar que la gent pogués entrar a votar a l’Escola d’Art i Disseny de Tortosa. Les persones que ocupaven l’interior i també les que estaven a les portes del centre s’han quedat allà oposant resistència pacíficament. Fins allà s’hi han desplaçat un total de quatre furgons d’antidisturbis i una gran quantitat d’agents que han bloquejat el carrer. Allà mateix han fet un cordó policial per a que ningú pogués entrar a votar. Fonts policials ens han explicat que no havien entrat a les instal·lacions i que per tant no sabien si allà s’estava exercint el dret a vot.

Minuts més tard l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la segona tinent alcalde de la ciutat i diputada del PDeCAT, Meritxell Roigé, han arribat a la plaça Sant Joan per parlar amb mossos sobre la situació. L’alcalde, que ha votat després d’aquest incident a l’espai multiusos de Remolins, ha confirmat que els mossos havien tancat el col·legi electoral de l’Escola d’Art i que ara els votants serien derivats a altres centres electorals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>