BENICARLÓ

Els ninots, protagonistes del primer cap de setmana de falles a Benicarló


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. / Canal 56 / Nord | BENICARLÓ

13/03/2018

A Benicarló ja es respiren les falles. Aquest passat cap de setmana la cavalcada del Ninot va fer sortir al carrer a milers de persones disfressades de la temàtica dels monuments de cada una de les tretze comissions falleres de la ciutat.

Tot i la pluja que va caure el dissabte a la tarda, el temps va donar una treva durant les dues hores de desfilada carregada de molta originalitat i color. Periodistes, indis americans, mariners, pirates o fins i tot rockers dels anys 50 acompanyats de música i diferents coreografies. Les falleres majors van presidir la rua, aplaudint i reconeixent l'esforç de les diferents comissions falleres que durant molts mesos han treballat per recrear unes disfresses originals que representen la idea central de cada un dels monuments que es cremaran la nit de Sant Josep.

El diumenge, van ser lliurats els premis als millors llibres de falles, a la millor escenografia fallera, als premis del tercer concurs de dibuix escolar, i el més esperat pels fallers de la ciutat: el del ninot indultat.

Va ser l'últim premi lliurat durant l'acte celebrat el diumenge a la tarda a la plaça Mestres del Temple. Les falleres majors Nagore Andero i Maria Orero van ser les encarregades de lliurar aquests reconeixements. Primer al ninot de la falla infantil dels Cremats. Mentre que entre les falles grans, el ninot que se salvarà de la cremà correspon a la Falla Benicarló.

Posteriorment, a l'auditori Pedro Mercader va tindre lloc l'acte de lliurament de les millors recompenses falleres.

I finalment tots els representants fallers van arribar en cercavila fins al Museu Ciutat de Benicarló per a visitar l'exposició del ninot indultat i col·locar les banderoles dels premis en les figures que seran salvades de les flames de la cremà del pròxim 19 de març.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>