FLIX

Els pagesos afectats per l’incendi de la Ribera mantenen la marxa lenta fins a Barcelona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / ACN | FLIX

12/08/2019

Prop de 150 afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, la gran majoria pagesos i ramaders, han tornat a tallar per tercer diumenge consecutiu la carretera C-12 a Flix, per fer sentir les seues reclamacions. Amb una quinzena de tractors sobre la calçada, han fet talls intermitents des de les sis de la tarda i fins quarts de vuit del vespre, i han causat retencions en aquesta via, sobretot de vehicles provinents de Móra d'Ebre. És el tercer cop que ho fan i avisen que persistiran. De fet, els pagesos ja han sol·licitat el permís per tallar altre cop aquest punt el proper diumenge. A més, mantenen la marxa lenta prevista per aquest dimecres 14 d’agost des de Lleida fins a la seu del Departament d'Agricultura, a Barcelona. Així ho ha confirmat el president d’ASAJA Lleida, Pere Roqué.

La marxa lenta prevista per dimecres de Lleida fins a Barcelona sortirà de la gasolinera de Torrefarera a partir de dos quarts de nou del matí. Els pagesos han demanat permís per a 30 i 40 vehicles. Confien en què la consellera d'Agricultura rebrà els representants dels afectats, per negociar mesures i poder posar fi a les protestes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>