LA PALMA D'EBRE

Els pagesos exigeixen al Govern una valoració urgent dels danys de l’incendi de la Ribera d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | LA PALMA D'EBRE

02/07/2019

Els pagesos afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre han començat a avaluar els danys agrícoles i ramaders provocats pel foc. Unió de Pagesos ja ha reclamat a la Generalitat una valoració urgent d’aquesta afectació per tal de començar a treballar en els ajuts als afectats. Ernest Cubells és el coordinador sindical a la Ribera d’Ebre.

Tot i que és aviat per quantificar els danys, són molts els cultius han patit desperfectes i també instal·lacions de reg, camins i marges.

Pau Ciuraneta és un dels pagesos afectats, amb el 80% de la seva finca malmesa per l’incendi. En un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials, Ciuraneta ha criticat l’abandonament que pateix el món de la pagesia.

El president de la Comunitat de Regants de la Palma d’Ebre, Marc Franch, també ha demanat celeritat en per tal de poder subministrar el reg el més aviat possible en un moment clau per a la supervivència de l’arbre.

El Govern ha anunciat que buscarà fórmules per ajudar als afectats però no preveu partides específiques. Precisament aquest dimarts la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, visita Flix per parlar amb els alcaldes, ramaders i agricultors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>