CAMARLES

Els regidors del PSC de Camarles es donen de baixa i passen al grup de no adscrits


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | CAMARLES

04/01/2018

Els regidors del grup municipal de Camarles i Lligallos del PSC, Ramon Brull, Lluïsa Esmel i Jordi Bonet, han decidit donar-se de baixa del grup PSC i passar a ser regidors no adscrits. En un comunicat assenyalen que ha estat una decisió presa fruit d’una “llarga reflexió”. Assenyalen que “els diferents temes polítics ocorreguts els darrers mesos, així com els canvis realitzats al Consell Comarcal del Baix Ebre” els han impulsat a prendre aquesta decisió “per donar una estabilitat municipal”. Tot just fa una setmana el PDeCAT i ERC van aprovar una moció de censura a l’ens comarcal per apartar de la presidència al socialista Enric Roig. Precisament, el seu lloc l’ocupa ara l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, del PDeCAT, qui estava governant junt amb el PSC a l’Ajuntament.

Els tres regidors del PSC apunten que el seu grup municipal porta dos anys i mig treballant molt intensament pel municipi de Camarles en projectes que portaven al seu programa electoral. Molts d’ells asseguren que ja s’han realitzat i d’altres estan en vies de fer-ho, i que el seu objectiu és evitar que aquesta línia de treball es pugui veure afectada.

En el comunicat, els tres regidors afirmen que estan “fermament convençuts que aquesta decisió és la millor que es podria prendre”. La decisió es farà efectiva en la propera sessió plenària de la corporació municipal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>