L'AMPOLLA

Els valors del Barça Academy, també a l’Ampolla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | L'AMPOLLA

02/10/2018

Aprenen el respecte, la humilitat, l'esforç i el treball en equip. Aquests són els valors bàsics que integren els xiquets i xiquetes que acudeixen els dilluns als entrenaments al centre de perfeccionament Barça Academy a l'Ampolla.

El projecte Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona basat en un estil de joc creatiu i ofensiu.

Les escoles de perfeccionament i tecnificació estan destinades a alumnes d'entre 6 i 14 anys, es treballa en grups reduïts, fins a un màxim de 50, i les consignes dels entrenadors van dirigides individualment a cada jugador i jugadora, i també a porters i porteres, amb l'objectiu de potenciar les seves qualitats.

Als centres Barça Academy són una aposta important perquè els xiquets i xiquetes s'integren també amb els companys d'altres clubs.

El FC Barcelona compta amb 45 projectes Barça Academy repartits arreu del món. El de les Terres de l'Ebre n'és un d'ells, i ja s’ha iniciat la seva temporada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>