TORTOSA

Els veïns per l’AP-7 gratuïta exigeixen reunir-se amb Foment


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

20/03/2018

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta vol que el ministeri de Foment deixe de donar llargues sobre com es resoldrà l'acabament de la concessió de l'autopista, l'any que ve. El portaveu de la plataforma ‘Prou, AP-7 Gratuïta Ja!’ ha sigut clar demanant concreció a les diferents administracions.

Arran l’anunci de cinc noves rotondes a l’N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre el Moviment ha tornat a reclamar una reunió amb el ministre Íñigo de la Serna per posar també sobre la taula la "trinxada" que s'està fent a l'N-340 amb les rotondes i la doble línia contínua.

Els veïns també han criticat el "mutisme" i la "conformitat" dels alcaldes de les poblacions afectades.

Per altra banda i coincidint amb la celebració de la Volta Ciclista de Catalunya, han proposat a la resta d'entitats socials i moviments cívics ebrencs una Volta "simbòlica" 2.0 per assenyalar en set etapes totes les agressions que pateix el territori, des de les infraestructures, a les nuclears, el Castor, el transvasament de l'Ebre o la contaminació de Flix.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>