AMPOSTA

Emoció sense gols al derbi del Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

13/11/2017

Amposta 0 - 0 Ulldecona

Esperat derbi del Montsià a Segona Catalana entre Amposta i Ulldecona que acabava en empat a zero. La notícia més destacada del partit va ser la greu lesió al peu del jugador local Jan Esteller que va abandonar en ambulància l'estadi municipal per ser tractat a l'hospital.

Quant al partit, domini altern sobre el terreny de joc amb un Amposta que va tenir una mica més la pilota que el conjunt Faldut, i amb nombroses ocasions de gol durant la primera meitat, especialment una pilota al pal d'Ivan González.

En tornar del descans, les millors opcions van ser per a l'Ulldecona d'Antoni Teixidó, que va dominar durant una bona estona fins al tram final on l'Amposta va tornar a agafar el comandament d'un partit que acabaria amb el mateix resultat que va començar.

Amb tot l'equip local abocat a l'àrea rival, els d'Albert Bel no van tenir premi i al final, els dos equips van haver de conformar-se amb el repartiment de punts que beneficia especialment al Camarles que guanyava al Torreforta i avança fins a la segona posició amb 21 punts, igual que Amposta i Ulldecona, tercer i quart respectivament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>