AMPOSTA

Enfilant l'equador de la competició de la Lliga Comarcal de Pàdel


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

24/10/2017

La Lliga Comarcal de Pàdel arriba a la quarta jornada i comença a perfilar una segona volta emocionant per als 22 equips del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat que participen.

A la divisió nord, les instal·lacions de l'I Am Pàdel d'Amposta rebien al Club Tennis Tortosa, un partit de màxima rivalitat entre les dues ciutats més grans a l'Ebre. Per a l'equip local, el més important, a més de divertir-se competint, és aplicar una estratègia per guanyar el partit.

Per als tortosins, motivació i recerca dels màxims punts possibles.

De fet, el Club Tennis Tortosa A va acabar guanyant en categoria A per 2-6. Més igualats van ser els emparellaments del B que van acabar en empat a 4.

Per als dos equips els resultats a categoria A afavoreixen al Tennis Tortosa segon amb 24 punts a dos del Centre Esportiu Amposta. L'I Am Pàdel queda una mica més despenjat en quarta posició amb 16 punts. En canvi, a la categoria B és l'I Am Pàdel qui va segon amb 23 punts a dos del Pàdel La Plana, i és el Tortosa quart aamb 10 punts de diferència.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>