AMPOSTA

"Enxufades"


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

12/02/2018

AE Lleidatana 17 - 23 CH Amposta

Les guerreres ampostines continuen en la dinàmica positiva de resultats. Aquest cap de setmana l'Associació Lleidatana no va ser rival per a les de Mateu Castellà tot i ser un equip complicat per a les del Montsià.

Amb la victòria per 17-23, el Club Handbol Amposta s'allunya una mica més de la zona de descens i se situen en la zona de confort de la classificació.

El partit començava molt bé per a les ampostines amb un marcador favorable d'1 a 4 al minut 6 gràcies a una gran Geanina que feia cinc gols des dels 9 metres. Les lleidatanes reaccionarien, i al minut 20 empataven a 8 l'encontre. Aquesta situació va obligar a Mateu Castellà a demanar temps mort. Una bona decisió perquè durant els següents minuts, la intensitat en atac i la bona defensa ampostina eclipsarien a les de la Terra Ferma.

Un partit que va fer lluir a jugadores menys habituals, i és que Zulema amb dos gols i Èrika amb 4 no van estar tant encertades com de costum. En canvi, Alba Simón amb cinc gols, o Esther Juncosa amb tres, van ajudar a tancar un gran marcador per a un equip que després de 19 partits jugats escala fins a l'onzena posició amb 14 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>