Errades que costen punts

Albert Pascual | TORTOSA

16/10/2017

Balaguer 4 - 0 Tortosa

El Tortosa va emportar-se una golejada en la seua visita al camp del Balaguer que guanyava per un contundent 4-0. Una setmana roïna per a l'equip blanc-i-roig, aquest cop vestit de blau, en una Primera Catalana que està costant d'arrencar de manera satisfactòria per a l'equip d'Àngel Garcia. Dimecres a Barcelona, l'equip també perdia per 2-1 contra el Sants el partit ajornat per l'1 d'Octubre.

Diumenge a Balaguer el Tortosa va tenir moments, però les errades defensives van costar molt cares.

El partit va començar amb domini balaguerí, especialment durant els primers 20 minuts. L'equip local tenia el control de la pilota, no deixava jugar al Tortosa, i generava perill sobre la porteria de Ródenas. Amb tot el marcador no es mouria fins al segon temps quan els quatre gols van venir de cop. Primer Soldevila al 50 en fer-li un túnel al porter tortosí.

Al 72 el mateix Soldevila s'escapa de dos defenses ebrencs per cedir-li el gol a Galcerán que marcaria sense problemes el segon per als de la Noguera.

El Tortosa es quedaria amb 10 per l'expulsió per doble targeta groga de Manuel Puig. En la següent jugada l'equip local faria el tercer, obra de Miguel del Águila, i ja a les acaballes del partit arribaria el quart de Gerard Angerri en un mal partit del porter tortosí.