TORTOSA

Faura defensa que el túnel de les avançades millorarà la mobilitat a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/05/2019

El candidat d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, ha presentat aquest dijous els detalls de la seva proposta per la construcció d’un túnel que connectaria l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) i el barri de Remolins. Faura assegura que és una obra ambiciosa però avalada per un equip d’enginyers de camins i factible econòmicament. L’obra es realitzaria en tres trams. El primer, des de la rotonda de la Simpàtica fins al ramal del nucli antic, amb pas de vianants i carril bici. El segon tram inclou el túnel de 290 metres, des del ramal del nucli antic fins a la Torre del Célio.

El tercer tram enllaçaria amb el futur tercer pont. Faura insistit que l’obra donaria compliment a allò que recull el mateix POUM i permet descongestionar el trànsit de vehicles al centre de la ciutat.



Faura assegura que “no és una obra faraònica”. Tot i que no ha volgut concretar el cost, ha afirmat que seria inferior que el del pavelló firal de Remolins, que va superar els 10 milions d’euros.

El candidat d’ERC-Tortosa Sí ha volgut deixar clar que l’execució d’aquesta obra no significa en cap cas renunciar a la construcció d’un nou hospital. // Foto ERC-TORTOSA SÍ.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>