TORTOSA

Ferran Bel: “La resposta de l’Estat és una declaració de guerra”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/10/2017

Més d’un centenar de ciutadans s’han concentrat aquest dimarts a les portes de l’Ajuntament de Tortosa per reclamar l’alliberament dels presidents d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i l'ANC, Jordi Sànchez, en presó sense fiança des d’aquest dilluns a la nit. Els portaveus municipals del PDeCAT, ERC, Movem Tortosa i la CUP han llegit el manifest de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) exigint l’alliberament de Sànchez i Cuixart, i una clara resposta d’Europa. En declaracions als mitjans de comunicació, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha qualificat les detencions com una “declaració de guerra” de l’Estat espanyol contra el poble català.

L’alcalde i diputat del PDeCAT també ha denunciat la complicitat del PSC i PSOE amb el govern del PP. Bel no ha descartat que hi hagi noves detencions i ha insistit a demanar protestes cíviques i pacífiques. Aquest tarda, a les 20 hores i a plaça de l’Ajuntament, hi ha prevista una concentració amb espelmes per reclamar l’alliberament dels presidents de l’ANC i Òmnium.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>