TORTOSA

Final del Campionat de Catalunya d'Escalada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

10/10/2017

Aquest cap de setmana Tortosa ha tornat a ser la seu de la final del Campionat de Catalunya d'Escalada en bloc i dificultat. Entres totes les categories i disciplines han participat un total de 70 escaladors.

El mur de competició s’ha instal·lat al pavelló de Ferreries per acollir la prova d’escalada en bloc.

En categoria masculina, a més dels catalans, han participat escaladors de la federació valenciana, extremenya i brasilera. Pol Roca (CE Sant Quirze) ha estat el millor dels catalans i s’ha proclamat campió d’escalada en bloc.

Entre les dones, Rut Casas (CE Manlleu) ha demostrat que està en un moment de forma excepcional i s’ha proclamat campiona de Catalunya d’escalada en bloc.

L’escalada esportiva ha estat la protagonista entre les categories absolutes en la segona jornada del campionat català. Els equipadors de la FEEC han treballat a fons per oferir vies de qualitat al rocòdrom municipal de Tortosa.

En categoria masculina, Ramon Julián (GE Manlleu) ha estat l’únic escalador en fer top a la via de la final i s’ha proclamat campió de Catalunya d’Escalada de Dificultat.

En categoria femenina la millor en la final ha estat Helena Alemán (CM Sant Llorenç). Igual que “Ramonet”, Alemán ha sigut l’única en arribar al top entre les dones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>