L'ALDEA

Final del Torneig de futbol base femení de l'Aldeana

Albert Pascual | L'ALDEA

19/06/2017

Sis equips han format part de la primera competició de futbol femení en el marc del 4t Torneig de Futbol Base que organitza cada any la Unió Esportiva Aldeana.

Un torneig que s'ha allargat des del 13 de maig fins a la final de xiquetes d'aquest diumenge 18 de juny i on en total, han participat 24 equips de les Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona.

Durant el torneig es va veure molt bon joc i molts gols, com així va ser durant la fase final on l'Espluga guanyava a l'Olímpic Móra d'Ebre per 3 - 2 prenent-li el tercer lloc.

A la final, intents partit entre les locals de l'Aldeana i el Cambrils, equip que acabava guanyant el torneig després de vèncer per 3 a 6.

La millor portera del torneig va ser l'aldeana Gemma Rius i la millor jugadora, Natàlia Fernández del Cambrils.