TARRAGONA

Foment presumeix de la reducció de la sinistralitat a l’N-340


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TARRAGONA

10/01/2018

La Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona ha emès un comunicat destacant que el nombre de víctimes mortals a les carreteres de titularitat estatal a la província de Tarragona durant aquest 2017, set en total. Una disminució considerable respecte als 11 del 2016 i als 27 del 2015.

Però el més destacat d'aquest comunicat incideix en la reducció de la mortalitat al tram ebrenc de l'N-340 on s'ha passat de quinze víctimes mortals l'any 2015, a quatre l'any 2016 i una persona aquest passat 2017.

En aquest sentit, Foment ha posat en valor les actuacions efectuades en aquest tram durant els últims anys, com la construcció de rotondes, limitació de velocitat a 80 km/h i la prohibició d'avançaments amb una doble línia continua de més de 60 kilòmetres. Unes mesures que no ha satisfet del tot els alcaldes i ha rebut fortes crítiques dels transportistes i del moviment veïnal, que exigeixen la gratuïtat de l'AP-7 com a principal antídot a la sinistralitat i saturació de l'N-340.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>