GANDESA

Forta nevada a la Terra Alta i gruixos de 25 centímetres als Ports


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

06/02/2018

La nevada ha arribat aquest dimarts a les Terres de l’Ebre i ho ha fet amb força. Especialment a la Terra Alta on s’han acumulat gruixos de més de 10 centímetres en algun pobles de la comarca, com Horta de Sant Joan o Arnes. De fet, la neu ha obligat a tallar totalment la circulació per la carretera T-334, que uneix Horta de Sant Joan i Bot. Tampoc han pogut circular per la N-420 el camions i vehicles pesants que cobrien el trajecte entre Alcanyís i Gandesa, un tram on era obligatori l´ús de cadenes. Una màquina llevaneu de la Diputació de Tarragona treballava aquest dimarts al matí en el tram de la T-330 que uneix Horta de Sant Joan i Arnes amb l'Aragó.

La nevada ja ha obligat a suspendre a primera hora del matí dos rutes de transport escolar, les que uneixen Bot i Arnes així com Horta de Sant Joan amb Gandesa. Ja a mig matí el Consell Comarcal de la Terra Alta ha decidit suspendre les cinc rutes de transport escolar restants i organitzar el retorn des alumnes als seus respectius municipis. Els alumnes afectats han estat 216. Amb tot, només s'han tancat les escoles del Prat del Compte i La Pobla de Massaluca.

Destaca el gruix de neu que s’ha registrat al Parc Natural dels Ports, de fins a 25 centímetres. L’accés al cim de Caro es manté tancat i és obligatori l’ús de cadenes per poder accedir a la zona del Cargol i el Mascar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>