GANDESA

Gandesa dóna el tret sortida a les seves festes majors


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

31/08/2017

Amb la proclamació de la pubilla, les damisel·les, l’hereu i la pubilleta 2017, i la lectura del pregó, Gandesa dóna aquest dijous el tret de sortida a la seva festa major, que s’allargarà fins dilluns 4 de setembre. En aquesta ocasió l’encarregat de pronunciar el pregó serà el gandesà Miquel Meix. La regidora de Joventut de Gandesa, Sandra Marzà, ha explicat qui és Meix i perquè se l’ha escollit per pronunciar el pregó del seu poble.

La festa continua aquest divendres amb la gran desfilada de carrosses pels carrers del poble. En finalitzar la desfilada s’ha realitzat la degustació d’una truita gegant a la plaça del Comerç. Dissabte la tarda serà el torn de la ballada típica de la Dansada, amb l’actuació del grup Suc d’Anguila i la participació de balladors de les Terres de l’Ebre.

Diumenge se celebrarà la missa en honor a la Mare de Déu de la Fontcalda i ja a la tarda la solemne processió i ofrena. A la nit la plaça del Comerç acollirà l’espectacle Banda Sonora Original.

El darrer dia, dilluns 4 de setembre es realitzarà una exhibició de Bike Trial i ja a la nit el correfoc a càrrec del grup de dimonis Ull de Bou del Pinell de Brai i el gran castell de focs d’artifici. Totes els dies els gandesans i gandesanes també podran gaudir dels balls de nit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>