GANDESA

Gandesa es proposa acabar amb les barreres arquitectòniques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | GANDESA

16/03/2018

Les persones amb problemes de mobilitat tindran menys problemes a l’hora de transitar pels carrers de Gandesa o fer ús d’alguns espais públics. L’Ajuntament i l’associació Barreres Fora han signat un conveni de col·laboració per eliminar les barreres arquitectòniques als edificis municipals i als carrers. La mateixa associació ha guiat als tècnics municipals per poder tenir un municipi accessible.

Per a dur a terme les obres, l’Ajuntament contractarà a través de Serveis Socials, personal del sector de la construcció en situació d'atur i amb risc d'exclusió per a fer aquestes feines.

Tot i la complexitat per garantir l’accessibilitat en alguns carrers del poble, els tècnics municipals estan elaborant estudis per poder solucionar la majoria de barreres arquitectòniques al municipi.

Amb aquestes accions que començaran a millorar-se abans d’acabar el mes de març es vol aconseguir que Gandesa esdevinga aviat un municipi accessible per a tothom.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>