TORTOSA

Gellida, Alginet i Solé coincideixen: “Hi haurà govern aviat, però per a fer què?”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

01/03/2018

Els politòlegs Jesús Gellida, Jaume Solé i Joan Alginet han coincidit aquest dijous que en pocs dies hi haurà un nou govern a Catalunya. Durant una taula rodona a Canal2 1 Ebre, els tres politòlegs han assenyalat que l’acord entre Junts per Catalunya i Esquerra sembla imminent. Sobretot, després del ple del Parlament celebrat aquest dijous, en què estava previst restituir simbòlicament la figura del president Carles Puigdemont. En aquest sentit, Alginet ha manifestat el cansament de la ciutadania en aquest punt del procés, i ha afegit que ha arribat el moment de “renunciar als egos i fer passos al costat”.

També Solé ha afirmat que el conflicte entre Catalunya i Espanya és un problema polític que no se solucionarà per la via judicial. Amb tot, ha advertit que nou govern català hauria de renunciar a saltar-se les lleis.

Finalment, Gellida s’ha preguntat quin serà el full de ruta del nou govern català, i si realment es voldrà seguir construint la nova República Catalana. També ha afegit que el país té ara una nova oportunitat per iniciar un procés constituent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>