TORTOSA

Golejada del Tortosa en el derbi contra el Remolins

Albert Pascual | TORTOSA

16/11/2015

El Tortosa va anar de menys a més i va acabar per emportar-se el derbi amb autoritat. Tot i això el Remolins-Bítem va avançar-se en el marcador al minut 19’ amb el golàs de Reverte amb la cama esquerra.

Però el Remolins no va saber mantenir el control i al cap de cinc minuts Mochi marcaria el gol de l’empat amb una espectacular vaselina sobre el porter del Remolins Carlos Escrich. Amb aquest marcador s’arribaria al quart d’hora de descans.

A la represa del partit el Remolins ha protagonitzat diferents accions de perill i fins i tot s’ha reclamat una mà que l’àrbitre no ha donat. L’entrada d’Ives a les files tortosines ha estat decisiva per desequilibrar el partit i al minut 60’ marcaria el 2 a 1 després d’una jugada de gran qualitat on han participat diferents futbolistes de l’equip local.

Yassin al 67’ marcaria el tercer de penal.

Finalment de nou Ives Quintana al 73’ signaria a plaer el definitiu 4 a 1. Amb aquest marcador el Tortosa segueix líder del grup sisè de la segona catalana.