Golejades a Segona Catalana

Albert Pascual | CAMARLES

20/11/2017

Camarles 8 - 1 La Sénia

Tots els equips han marcat en aquesta jornada a Segona Catalana on destaquen les golejades dels ebrencs, Camarles i Ulldecona, dos equips que van empatats a la segona posició amb 24 punts.

L'Ulldecona va capgirar el gol incial d'Omar per al Torredembarra, en un partit que acabaria amb victòria plàcida per 4-1. Els falduts es van posar les piles i marxaven al descans amb 3-1. Arnau, a 20 minuts pel final sentenciava.

El Camarles no tenia pietat de la Sénia que perdia per 8-1, un resultat que posa de relleu el mal moment que passen els seniencs. Pels camarlencs, doblets de Samper i Teixidó, que lideraven la victòria que completaven Bertomeu, Vilanova i Campanals. Ivan Capitán marcava l'únic gol senienc.

Per altra banda, l'Ulldecona va capgirar el marcador advers davant del Torredembarra, en un partit que acabaria amb victòria plàcida per 4-1. Després del gol iniciar d'Omar per als tarragonins, els falduts es van posar les piles i marxaven al descans amb 3-1. Arnau, a 20 minuts pel final sentenciava.