Greu lesió del canareu Chimeno

Míriam Gavaldà | L'ALDEA

27/03/2017

Aldeana 1 - 0 Alcanar
Partit igualat a Tercera Catalana entre l'Aldeana i l'Alcanar, tercer i sisè respectivament. En un partit marcat per la greu lesió del jugador canareu Kike Chimeno que va caure a terra al 20 de la segona part. A causa de la lesió, el joc es va aturar durant una mitja hora fins que una ambulància es va emportar el jugador a l'Hospital amb un trencament de tíbia i peroné. Chimeno podria ser operat aquesta mateixa setmana a Barcelona.

Si el partit fins al moment havia estat bastant igualat, després de l'incident amb Chimeno, els canareus que durant tot el joc havien fet una bona tasca defensiva mantenint la porteria a 0 es van desconcentrar. Gairebé al final del partit, al minut 87 el jugador aldeà López Aguilar va posar l'1 a 0 al marcador donant la victòria al seu equip.

L'Aldeana manté el pols al Jesús Catalònia amb qui està empatat a 55 punts. Els jesusencs aquesta setmana van perdre contra el Remolins Bítem. L'Alcanar és sisé amb 43 punts.