BARCELONA

Iceta reclama a Torra actuacions “urgents i contundents” contra el despoblament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | BARCELONA

25/07/2019

En el marc del debat general sobre la “Catalunya real”, el president del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar, Miquel Iceta, va reclamar al president de la Generalitat polítiques urgents pel que ha anomenat “Comarques d’Obligada Reactivació”. Iceta va recordar que la setmana passada va visitar la zona afectada per l’incendi forestal a la Ribera d’Ebre i va subratllar que hi ha 13 comarques en les que la despoblació és ja una realitat, perquè han perdut més del 5% de la seva població en els darrers vuit anys, entre aquestes les quatre comarques de les Terres de l’Ebre. També Iceta va insistir que aquest repte demogràfic i territorial necessita d’un pacte d’Estat i fins i tot d’un compromís europeu.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va assegurar que el govern treballa intensament en aquesta qüestió a través del programa “País Viu” i que caldrà la “col·laboració de tots els grups de la Cambra” perquè el projecte tiri endavant amb èxit.

El socialista va insistir a reclamar al cap de l’Executiu que s’actuï amb contundència i urgència.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>