FLIX

Iceta: “Cal preparar millor el país per futurs incendis com el de la Ribera d’Ebre”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | FLIX

16/07/2019

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat aquest dimarts alguns dels terrenys afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, al terme municipal de Flix, i també el Parc de Bombers d’Ascó. Iceta considera que la reacció a l’incendi va ser l’adequada però insisteix que cal treballar per millorar la prevenció i extinció dels focs.

Iceta ha dit que amb una voluntat constructiva, el PSC ha presentat al Parlament una moció amb 21 mesures concretes per la prevenció i extinció d’incendis.

Algunes de les mesures proposades són estudiar les necessitats concretes per l’increment del risc d’incendi que es produeix per l’augment de la temperatura a l’estiu, i incrementar la contractació de personal forestal per a la propera campanya; esclarir les accions necessàries a prioritzar en la gestió preventiva del foc i la disminució del risc i l’impacte dels incendis; revisar i definir el sistema de bombers voluntaris; fer, immediatament, un estudi sobre les mesures per millorar l’avituallament dels bombers que es troben treballant en un incendi; o establir uns estàndards mínims de qualitat en la roba i material per al cos d bombers.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>