SANT JAUME D'ENVEJA

Inunden els arrossars del Delta per començar la sembra


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | SANT JAUME D'ENVEJA

03/05/2019

Els arrossars del delta de l’Ebre ja estan inundats i a punt per començar la campanya de sembra. La inundació va començar a l’hemidelta dret per la zona de Prats, Sant Jaume d’Enveja i Buda, i dies després es van obrir els canals de l’hemidelta esquerre. El president de la Comunitat de Regants de la Dreta, Manel Masià, ha afirmat que s’espera una campanya normal. Masià també ha dit que és una bona campanya pel que fa a la qualitat de l’aigua.

Pel que fa al caragol maçana, Masià ha afirmat que a l’hemidelta dret està contingut. De fet, el president de la Comunitat de Regants de la Dreta ha detallat que s’ha reduït la superfície afectada de 115 a 90 hectàrees.

A l’hemidelta esquerre, on la plaga està estesa, els arrossaires intenten adaptar-se canviant “bastant” els mètodes de cultiu. La pràctica de la sembra en sec continua incrementant perquè permet que l’arròs creixi abans que ataqui el caragol.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>