TORTOSA

Jaume Solé deixa tots els càrrecs al PP i es dóna de baixa del partit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

08/02/2018

El tortosí Jaume Solé Purcalla és la darrera baixa important del PP a les Terres de l’Ebre. Solé va dimitir el 5 de febrer passat de tots els càrrecs orgànics al partit: era president del PP de Tortosa; president de Noves Generacions a la província de Tarragona; secretari d’Estudis i Programes del PP de Tarragona, i secretari d’Anàlisi Electoral de Noves Generacions a nivell espanyol. De fet, Solé ha confirmat que també ha deixat la militància del partit liderat per Mariano Rajoy.

A les eleccions del 2015, Solé havia anat de número 2 a la llista encapçalada per Xavier Dalmau, únic regidor del PP a Tortosa. De fet, el motiu principal de la seua renúncia ha estat, segons explica, el trencament del pacte de cavallers que hi havia entre ell i Dalmau. Segons Solé, Dalmau s’havia compromès a deixar l’acta de regidor a l’equador del mandat, per deixar-lo com a regidor els dos últims anys i preparar-se com a cap de llista per a les municipals del 2019. En aquest sentit, un altre motiu és la “falta de confiança” amb la direcció provincial del PP, que no va donar-li suport públic en el seu conflicte amb Dalmau. Finalment, Solé també ha lamentat el seu “total desacord” amb el funcionament del PP a les Terres de l’Ebre, així com la falta de “canvis i regeneració” del partit després de les eleccions.

D’altra banda, cal recordar que el mes passat era Joaquim Llopis, president del PP al Baix Ebre, qui anunciava que també deixava la militància del partit i es passava al grup de regidors no adscrits a l’Ajuntament de Roquetes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>