PAÜLS

Javier Heras i Mercedes Arcos campions de la Trencacims de Paüls

Albert Pascual | PAÜLS

12/04/2016

Quarta edició de la Trencacims de Paüls, una de les curses de muntanya més exigents en celebrar-se durant dos jornades, dissabte la Ultramarató de 50 km i 4000 metres de desnivell positiu i la Mitja Marató i marxa del diumenge.

La prova més complicada, la Ultramarató va comptar amb 170 corredors que es van endinsar durant mig dia pel Parc Natural dels Ports, en una cursa iniciada amb torxes a la matinada.

Mercedes Arcos de la Unió Esportiva Canoia va ser la guanyadora en categoria femenina en completar el recorregut en 7:32:52. El corredor del Triatló Serres del Mestral, Javier Heras, va ser el guanyador de la prova masculina en acabar la cursa amb un crono de 6:40:30.

Pel que fa a la mitja marató celebrada el diumenge, Eli Gordon del Team Segurartic va acabar la primera la prova amb un temps de 2:49:28. Andreu Simó de l'Inverse team-trail va guanyar la prova masculina arribant a la meta en 2:18:13. La mitja marató està inclosa al calendari de la Lliga catalana de curses per muntanya.

La quarta edició de la Trencacims de Paüls ha comptat amb molta participació, passant de 300 corredors l'any passat als 600 d'enguany.