JESÚS

Jeremy Alcoba substitueix Gabriel Rodrigo al GP de Gran Bretanya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | JESÚS

14/08/2019

Jeremy Alcoba tornarà a participar en moto3 al GP de Gran Bretanya que se celebrarà a Silverstone del 23 al 25 d'agost en substitució de Gabriel Rodrigo, el qual va patir una dura caiguda durant els entrenaments lliures del passat GP de la República Txeca i va haver de passar pel quiròfan per fixar la fractura de clavícula. Mentre l'argentí es recupera de la intervenció, l'estructura dirigida per Fausto Greseni ha escollit al tortosí per retrobar-se amb l'Honda i compartir box amb l'italià Riccardo Rossi.

Per Alcoba, que lidera el Campionat del Món Júnior de Moto3 amb el Team Laglisse, serà la seva quarta participació en el Mundial i la primera d'aquesta temporada. L'any passat va competir amb l'Estrella Galícia 0,0 en tres grans premis: el GP d’Espanya, on no va poder acabar; el GP d’Aragó, finalitzant en 23a posició; i el GP de Tailàndia, en substitució d’Arón Canet i acabant 18è, el seu millor resultat fins a dia d’avui. L’objectiu actual del pilot tortosí és sumar els seus primers punts a la Red Bull Ring per aconseguir els millors contractes de cara al 2020.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>