TORTOSA

Jordan denuncia que les obres del pont de Tortosa han tingut un sobrecost del 43 per cent


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

11/01/2018

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha denunciat aquest dijous que la reforma del pont de l’Estat haurà costat gairebé 1,5 milions d’euros. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha explicat que la darrera junta de govern local del 2017 va servir per liquidar les obres, que segons aquestes dades haurà tingut un sobrecost del 43%. Segons Jordan, el cost d’aquest projecte ha estat excessiu, a causa d’una mala gestió de la regidora d’Urbanisme.

En aquesta línia, Jordan ha criticat la decisió de Ferran Bel de deixar l’alcaldia de la ciutat a Meritxell Roigé. El portaveu de Movem ha recordat que Bel havia dit que es quedaria a Tortosa tot el mandat, i els ha acusat de posar per davant els seus interessos personals i de partit. De fet, Jordan ha advertit que el govern de Tortosa no respon a les necessitats del municipi, sinó que depèn dels interessos individuals de “dos o tres persones”.

D’altra banda, Jordan també ha insistit que el pàrquing que la Generalitat ha construït a la plaça del Bimil·lenari ha estat un fracàs. De fet, ha reclamat que siga gratuït per a tots els usuaris, tal i com demanen també els veïns del Centre-Nucli Històric. A més, ha valorat l’anunci del concurs públic de la redacció del projecte de l’ampliació i del nou aparcament de l’hospital Verge de la Cinta. Però Jordan ha conclòs que Tortosa no pot renunciar al nou hospital que havia de construir-se a Ferreries.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>