TORTOSA

Jordan insta ERC i PSC a deixar clar que aposten pel canvi a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

23/05/2019

Jordi Jordan ha fet este dijous una última crida al vot útil per aconseguir el canvi a Tortosa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el candidat de Movem Tortosa també ha reclamat a Esquerra i al PSC que deixen clar, abans del final de la campanya, que no pactaran amb Junts per Tortosa, sinó que evitaran que Meritxell Roigé puga repetir com a alcaldessa. Un missatge clar de Jordan als candidats de les forces progressistes, però també a la ciutadania que reclama una alternativa.

D’altra banda, ha afirmat que caldria tancar l’adquisició definitiva de l’antic col·legi Sant Josep. Jordan ha denunciat l’electoralisme de Roigé amb este tema, i ha advertit que una cessió temporal del complex podria provocar que ara l’Ajuntament fes una inversió i que després els operaris reclamessin els Josepets, com ara està passant amb el bisbat i els Reials Col·legis.

A més, el candidat de Movem ha acusat Roigé de ser una “destructora” de patrimoni per voler enderrocar la meitat dels Josepets per fer-hi un macropavelló poliesportiu.

Jordan ha deixat clar que l’aposta de Movem passa per fer-hi un gran centre cultural dedicat a les arts escèniques, a més d’una residència d’estudiants; però sense deixar de banda els usos socials i esportius, amb l’aprofitament de la piscina d’estiu.

Finalment, Jordan també ha celebrat que els partits del govern actual estiguin copiant les propostes que Movem ha fet durant el mandat, com la reforma de la plaça de l’Ajuntament o del carrer Cervantes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>