TORTOSA

Jordan torna a portar al ple la reducció de la zona blava


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

28/06/2019

Una oposició crítica i constructiva, amb una visió progressista i d’esquerres, des del primer ple ordinari del nou mandat. Això és el que ha garantit este divendres el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, que ha anunciat quina serà la primera moció que presentarà la seua formació al primer ple ordinari d’esta nova etapa. En concret, una proposta per aconseguir la reducció de la zona blava. Un tema que torna al ple, ara que els partits d’esquerres són majoria. A més a més, Jordan també demana que s’estudie una rebaixa de les tarifes als parquímetres.

Jordan ha recordat que l’anterior govern de Ferran Bel, quan encara tenia majoria absoluta, va resoldre el contracte amb l’empresa Quatuor. Una empresa que havia de construir l’antic complex d’aigües, així com els aparcaments soterrats de la plaça de l’Estadi i de la plaça del Rastre, i que a canvi també va assumir la gestió de la zona blava, amb una ampliació de 150 places al barri del Temple i també cobrant a les tardes i els dissabtes al barri de Ferreries. Amb tot, ni el complex ni els aparcaments es van fer, l’empresa concessionària va marxar, i l’Ajuntament va assumir la gestió de la zona blava, però sense reduir aquella ampliació.

A banda, Movem també fa una altra proposta relacionada amb la mobilitat. Segons Jordan, hi ha entitats veïnals que reclamen la creació de zones verdes d’aparcaments per a residents, i per això demanaran al ple que tinguen en compte esta mesura en alguns barris de la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>