TORTOSA

Jordan: ‘Hi ha 11 regidors pel canvi i esta via es pot iniciar en qualsevol moment’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

20/06/2019

Jordi Jordan ha animat les forces d’esquerres de Tortosa a seguir explorant les vies per aconseguir un govern de canvi. Només cinc dies després del ple en què Meritxell Roigé va ser investida com a alcaldessa d’un govern en minoria, el portaveu de Movem Tortosa ha recordat que hi ha almenys 11 regidors que volen el canvi d’una manera o d’una altra, i que només fa falta voluntat política. De fet, ha dit que “esta via es pot iniciar en qualsevol moment”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan ha remarcat que faria falta canviar l’actitud del PSC, però també d’ERC, ja que en 70 ciutats catalanes s’han arribat a acords entre les dos formacions. El portaveu de Movem ha dit que ara caldrà veure si Roigé pot governar el municipi, i s’ha fixat com a objectiu la represa del curs polític al setembre, amb la negociació per les ordenances fiscals i el nou pressupost.

En este sentit, Jordan s’ha declarat “decebut” per les abstencions d’ERC-Tortosa Sí i del PSC en el primer ple extraordinari del mandat, este dimarts, quan el govern en minoria de Roigé va poder aprovar el nou règim de retribucions, les dedicacions exclusives, els càrrecs de confiança i el nou cartipàs.

Jordan ha tornat a reclamar que Roigé face públic quants diners cobra del Consorci d’Aigües de Tarragona. A més, també ha lamentat que s’hagi augmentat la seua retribució com a alcaldessa fins al màxim que permet la legislació espanyola. Segons Jordan, Movem no està en contra de les dedicacions exclusives, que també s’aproven en altres ajuntaments, sinó en contra de la falta de transparència del govern de Roigé. Però també ha rebutjat l’augment del sou de l’alcaldessa fins als més de 58.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>