TORTOSA

Jordan: “El de Bel és un govern ineficaç que malmet la democràcia a Tortosa”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/09/2017

Movem Tortosa ha fet aquest dimarts una dura crítica de la tasca del govern municipal i la seva actitud envers l’oposició després del ple ordinari d’aquest dilluns, quan novament el govern del PDeCAT i ERC va tombar totes les mocions que havien presentat la resta de grups. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha denunciat que l’actitud del govern municipal és pròpia del “caciquisme”. També ha dit que el govern de Ferran Bel és “ineficaç, prepotent i malmet la democràcia a la ciutat”:

Jordan també ha denunciat el paper d’ERC a Tortosa als que ha acusat d’haver oblidat ser un “partit progressista” i comportar-se de manera “barroera”.

Jordan ha fet aquestes declaracions des del barri del Temple, on Movem Tortosa realitzarà durant dos mesos la campanya per recollir l’opinió dels veïns sobre diferents qüestions de la ciutat com la neteja, les oportunitat de treball o l’enllumenat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>